Företagsresor

Företagsresor hos oss blir minnesvärda. Vi skapar aktiviteter som blir av värde för den vardagliga verksamheten. Det blir utmaningar likaså avslappnande möten mellan deltagarna. Resan ger möjlighet att nå högre mål och därmed bli ett framgångsrikt företag.

Allt fler satsar på aktiviteter för sina medarbetare vid konferens, möte eller kick off. Det är väl känt att det blir bättre sammanhållning i gruppen genom att göra roliga saker tillsammans. Gruppen blir starkare och det blir en djupare gemenskap.

Resorna är välkryddade  och man får ta del av Spaniens bedårande naturscenerier. Det blir en härlig cocktail av annorlunda intryck. Vi vandrar längs de vackra lederna och lär oss laga spanska specialiteter. Tar oss till naturskönt belägna platser i bergen med utsikt över det vackra medelhavet där vi plockar citroner från citronträden och får uppleva apelsinträdens underbara doft.

Altea i Spanien är på många sätt den perfekta destinationen för en företagsresa eller studieresa. Det ger ett utmärkt tillfälle till att kombinera yrkesmässiga och spännande sociala aktiviteter. Här kan ni kombinera teambuilding och seminarium med härliga upplevelser. Det finns en ocean av möjligheter till roliga, härliga, spännande och minnesvärda aktiviteter för dig och ditt företag.

Låt er njuta av avkopplande stunder med spa och yoga, vandringar i bergen eller paddling, fiske, mountainbike, bergsbestigning, träning, skärmflygning, golf, jeep safari, grottforskning, bergsklättring, multi äventyr, paintball, ridning, gastronomiska upplevelser, cykling, löpning, yoga, qigong, feng shui, guidade turer, dykning, vin och ölprovning, chokladprovning, utflykter, jetski, segling och åsnesafari bland mycket annat.

Vi skräddarsyr företagsresorna efter vad som önskas och programmet är anpassningsbart. Tala om för oss hur ni vill att er resa ska se ut, så tar vi hand om resten.

Läs vidare under rubriken “Våra aktiviteter”.