Om oss

Vi erbjuder andliga resor till Spanien. Härliga semesteräventyr för kvinnor fyllda med workshops, aktiviteter, föredrag och upplevelser.

Medium Lotta Axelsson på Glädjekällan har lagt grunden för företaget och är den drivande kraften. Med sina gedigna kunskaper inom det andliga/spirituella, sin kreativitet och skaparanda låter hon deltagarnas själar blomma ut i de vackraste färger.

Programmen i andlig och personlig utveckling ger deltagarna möjlighet att hitta sin egen styrka som de sedan kan ta med sig hem. Vår passion är att vägleda och inspirera andra kvinnor till att leva livet fullt ut samt att få deltagarna att hitta sin egna väg och styrka. Vi följer våra drömmar och inspirerar deltagarna till att leva ett härligt liv fyllt med kärlek.

Tillsammans med våra samarbetspartners ser vi till att veckorna blir fyllda med spännande workshops, aktiviteter och upplevelser. Dans, ljudskålar, yoga, afrikanska trummor, qigong, hästar,  vinprovning och paellakvällar är några av veckornas aktiviteter. Ingen vecka är den andra lik och vårt program är stort.

Hos oss blir man en del av en stor gemenskap med familjekänsla. Kvinnor sammanförs, nya vänskapsband knyts och tillsammans växer och utvecklas vi. Flera reser ensamma och resan ger möjlighet att stifta nya bekantskaper. Härliga gäng fyllda med glada, avspända och trevliga kvinnor. På våra resor känner man sig hemma från första stund och tillsammans skapar vi en ljuvlig tillvaro.

Resorna ger våra gäster tid att reflektera, socialisera, äta god och hälsosam mat, promenera i naturen, vårda sitt inre, bada i det kristallklara vattnet och få gräva tårna ner i sanden. Att få fina upplevelser med sig hem är viktigt för oss.

Hos oss är kyl och skafferi fyllda med färska frukter, tapas, drycker och annat gott.

Exakt vad man vill göra bestämmer man på plats. Våra resor passar alla som är intresserade av sin spirituella, andliga och personliga utveckling.

Vi håller till strax utanför Altea i Spanien. En underbar liten by med fantastisk natur, vackra kullar och apelsinlundar så långt ögat når. Låt dig förföras av en myllrande atmosfär med dofter och färger, trånga gränder och livliga marknader. Låt dig mötas av vinden och vågorna när du långsamt och stilla kommer i kontakt med medelhavets underbara stränder. Den spanska idyllen har mycket att erbjuda och är fantastisk med dess omväxlande natur, de små bergsbyarna och den magiska utsikten. Här mår man gott både till kropp och själ.

Kom ensam eller tillsammans med en vän. På våra resor är vi som en härlig familj. Alla är delaktiga och ingen känner sig utanför.

Vi arrangerar även specialresor för kompisgäng, grupper och företag innehållande äventyr och spirituella upplevelser.

Ta flyget till oss! Släpp allt bagage, alla måsten, all oro och stress.  Kom till oss och låt själen få blomma ut.

Välkommen