Våra resenärer

Vi erbjuder spirituella resor för kvinnor som vill utvecklas andligt och personligt i mindre grupper. För dig som vill resa lite längre bort men som kanske saknar resesällskap eller helt enkelt tröttnat på vanliga resor.  Det blir fantastiskt sällskap, inspiration och stöd av andra kreativa kvinnor med stora hjärtan, själar och drömmar – härliga själsfränder på samma resa.

Varför vi vänder oss till kvinnor på våra resor?

Vi känner att kvinnor behöver platser där vi i lugn och ro kan stärka varandra, så att vi sedan kan gå ut i världen i vår fulla kraft. Du kommer från oss med din själ påfylld med en rejäl verktygslåda och inspiration som räcker under lång tid framöver. Vi önskar hjälpa dig på din resa mot ett liv att älska.

Vem är resorna INTE till för?

Om du mår väldigt dåligt psykiskt/fysiskt och känner dig i behov av individuell stöttning ska du inte åka på våra resor, utan söka professionell hjälp först. När du känner dig lite mer stabil och redo att expandera genom eget arbete och ansvar, är du varmt välkommen till oss.

Gruppresor

Vi arrangerar även gruppresor för tjejer/kvinnor om så önskas utöver våra ordinarie resor. Tag gärna kontakt med oss för förslag och önskemål.