Gästbok

❤️ Läs gärna vad tidigare deltagare skrivit om våra själsresor! ❤️

 

Fina Lotta!

♥ Tack för en helt makalös fantastisk vecka. ♥Jag hade en go känsla i magen redan innan jag kom och den känslan har bara växt och växt. ♥

Du har gett så mycket av dig själv och din kunskap ♥ och jag är djupt tacksam att du delar med dig och att du skapar den här möjligheten att komma och bo och utvecklas.

Jag vill också tacka Nathalie ♥ för allt hon delat med sig. Redskap och kunskap som jag kommer fortsätta att använda.

Lycka till med utvecklingen av Spirituella resor. Kanske vi ses på Mallorca nästa gång.

Med kärlek Carina ♥

Tack Lotta ♥ för en givande och utvecklande vecka. Uppsakattar din ärlighet och öppenhet. ♥

Jag har fått så mycket att tänka på och råd att gå vidare på min väg. ♥ Du har verkligen tagit hand om oss på alla vis. Hoppas våra vägar korsar igen.  ♥♥

Kram Katja

Käraste Lotta!

STORT TACK för denna härliga och givande upplevelse. Det har varit en fantastisk resa – på många sätt! Du är en sån härlig person – omtänksam och varm. Du bjuder både på dig själv och delar med dig så frikostigt av dina stora kunskaper.

Det är härligt att se (och inspireras) av hur du använder dina gåvor. Att du väljer att hjälpa, vägleda och berika andras liv. ♥ ♥ ♥ Du har månat och tagit hand om oss på ett otroligt fantastiskt sätt. Tagit oss på härliga äventyr, hisnande upplevelser, underbar mat, lyx i vardagen. Ja, listan kan göras lång.

Jag tackar ödmjukast för denna gång. Jag ser fram emot att fortsätta utforska, fortsätta upptäcka, lära mig mer om det andliga och det övernaturliga.

Kommer gärna tillbaka!

♥ Kram Helene ♥

Tusen tack Lotta! ♥

Allt har varit såå bra. Jag är såå tacksam för allt du fixat o trixat ihop för oss. ♥ 10 POÄNG

Hoppas jag kommer igen ♥

Pussar & kramar Marina

Tack kära Lotta

För alla kloka ord, lärdomar och upplevelser jag fått erfara under in vecka. ♥ Universum välsignar dig!

Alla färgstarka detaljer och din underbara personlighet gav extra guldkant till upplevelsen och jag kommer bära med mig detta hela livet, nära mitt hjärta.

Hoppas vi ses ännu i detta livet! Om inte, fortsätt leva väl och sprid ditt ljus! Vi ses igen i nästa liv! ♥

Kram Jaana

Hello Sunshine

Alltså denna vecka blev ju bara helt underbar & perfekt. ♥ Du har plockat fram den kvinna jag jämt vill vara. ♥ Kommer strutta runt i klänning & kjol även hemma i kalla Jämtland. Gåvorna jag fått denna vecka kommer glädja mig för alltid.

Känns tråkigt att lämna dig, lämna spanien men jag kommer tillbaka på ett eller annat sätt. Jag kommer be universum om fortsatt vägledning & guidning inför det som komma skall. Allt känns bara så bra i både kropp & själ.

Jag är bara så Nöjd, Nöjd, Nöjd. Tack min underbara vän.

Puss & Kram Carina

Tack Lotta! ♥

Du har gett oss en vecka full av insikter, utsikter, åsikter och framtidsutsikter.
Vi har fått viktiga budskap och oväntade möten med människor och platser både från nu och då.

Vi har skrattat och vi har gråtit, och det har varit både lättsamt och allvarligt i en bra mix.
Och som vi har uppskattat allt vi fått till lunch o middag både hemma och på våra picknickar på stränder eller på sagolika utsiktsplatser. 

Alla de magiska platser du tagit oss till kommer alltid stanna kvar i våra ♥
Du har inte gett oss det lilla extra, utan det stora extra i allt! ♥ ♥

Vi kommer gärna tillbaka till denna plats.
Du lyckades till och med ge oss en stor portion SOL

Stora varma kramar från Anne och Anne-Li  ♥ ♥

 

♥ Glädje ♥ Insikt ♥ Inspiration ♥ Visdom

… och mycket mer har jag fått av dig.

Du är bäst ♥ ♥ ♥

Tack ♥

Kram Jaana

Denna vecka har sprungit iväg och den har varit helt fantastisk. Min resväska är fylld av nya vänner, harmoni och så mycket spirituell kunskap.

Jag är så tacksam för allt. Tusen tack till dig Lotta och dina underbara vänner.

Kärlek till er alla ♥/ Ingela

Kära Lotta o company

Det har varit en ynnest att vara med i er härliga gemenskap denna vecka.

Till dig Lotta vill jag säga att dina planer beskriver dig; full av liv, generös och full av KÄRLEK.

Vi kommer att följa er vidare resor och kommer nog åter i “hippie bussen”.

Kram Katrin ♥

Varmt tack för denna vecka som innehållit så mycket. Kropp och själ har fått sitt.

Kramar i massor till dig Lotta och dina kärleksfulla vänner  ♥

Maria

Ett stort varmt tack för en fantastisk lärorik och rolig hippie party vecka. ♥ ♥ ♥

Fantastiska vyer.

Tack för all omtanke och kärlek. Fantastiska vänner.

♥ ♥ Mona

Querida hermosa amiga, hermosa por dentro, tanto por fuera.

Aloe Veran symboliserar läkandet, vilket ju du gör. Läker själar och kroppar.

Ängeln, du med dina beskyddande vingar. Du tänker med hjärtat och löser det med brain.

Fjärilen symboliserar spridning (dock IT “fjäril”)

Mil gracias Lotta ♥

Lotta

Min resa blev ett minne för livet. Jag har aldrig i mitt vuxna liv känt mig så omhändertagen och omhuldad. Det var bomull för själen. Allt du berättade för mig hjälpte mig framåt i mina livsval och alla bitar föll på plats. Jag kommer härefter sätta mer fokus på att hjälpa människor, inspirerad av dig och Nathalie, både som ni är som personer och den vägkost ni gett mig. Jag känner dagligen djup lycka, tacksamhet och inre lugn, oberoende hur rörigt det stundtals är omkring mig. Resan förändrade mitt liv och jag kan inte tacka dig nog. ♥

Hoppas vi ses snart!

Kram J

♥ Att beskriva den här resan med ord är nog omöjligt men jag hoppas att du en dag får möjlighet att uppleva den själv.

Kram Anna-Maria ♥ ♥

♥ Jag vill tacka Lotta och Nathalie som visade oss dessa vackra omgivningar. Ni stal våra andetag och fyllde oss med lugn. Tusen gånger tack för allt under den fina vecka! ♥

Rose-Marie ♥♥

På resan blev jag omhuldad av kärleksfulla armar, vänliga ord och gester. Mitt sinne och min själ fick tid att andas, att bara vara och jag fylldes av frid när jag fick se allt det vackra omkring mig.

Jag är så tacksam att jag fick möta dessa vackra änglar! ♥

Vi ses igen, Marianne

♥♥ Jag är oerhört glad och tacksam att jag tog mig mod att åka på den här retreaten. ♥ För mig var det en innerlig resa att få åka iväg till denna magiska plats.  Att få möta, lyssna och inspireras av visdom, det är jag så oerhört tacksam för. ♥

Kram Sofia

♥ Tack för en vecka fylld av kärlek, energi, gemenskap, glada skratt, tårar och minnen. ♥ Tack för chansen att växa, att hitta vägen, att sjunka in i sin själ, helt viss om att man blir uppfångad om man skulle falla. ♥ En trygghet i förändringarnas tid.

♥ Kommer gärna tillbaka ♥

Kram Emma

Resan har varit underbar Jag har både fått landa och haft semester och fått lära mig mycket. ♥♥Jag har utmanat mig själv och en ny människa kom tillbaka. ♥ Nu är det fokus på mig själv. Jag får smälta allt jag fick med mig, för det var så mycket. ♥ Tack för en fantastisk resa!”

Maria ♥

♥ Jag kommer alltid att bära den här resan med mig! ♥ Det viktigaste jag fick med mig är att jag är så mycket större än jag själv tror. ♥♥ Att jag kan bidra på sätt som jag inte hade reflekterat över innan jag åkte. ♥ Blandningen mellan lärande och njutning för själen och sinnet med härliga utflykter, mindfulness och meditation.

Kram Isabell

♥ Tillsammans med Lottas närvaro och förmåga att se och känna in oss alla. ♥ Det viktigaste jag fick med mig är att jag är så mycket större än jag själv tror, ♥ ♥ Så tacksam över resan och mina nya fina vänner.

 Ljus & kärlek Angelica

♥ Resan var så värdefull, ett av mina bästa val i livet hittills. Att få äta middag utomhus under vinrankorna tillsammans med alla som jag har lärt känna under resan när mörkret sänker sig, stjärnorna tänds och få lyssna till vacker musik och avsluta det med att vi alla dansar. ♥ Det minnet kommer jag alltid att bära med mig. ♥

Kärlek Sofie

♥ Under resan fick jag insikter om mig själv som jag för alltid bär med mig i hjärtat. ♥ De formar min nya framtid och hjälper mig att bli mitt vackraste jag. Jag kan, jag duger och jag är värdefull precis som jag är. ♥♥

♥ Med tacksamhet Rebecka  ♥

  ♥ En underbar upplevelse på alla plan, både i det yttre och det inre. Lotta är fenomenal på att ge var och en utrymme med sin klarsyn, lyhördhet, kunnighet och sin stora portion med kärlek.   ♥ Den finaste resa jag någonsin givit mig själv och jag är så tacksam över att få ta del av den.   ♥  ♥

Stora kramen Lisa

  ♥ Jag fick  tillgång till hela min potential igen – hela min kapacitet och mitt hjärta och min själ.   ♥ Resan har varit helt magiskt. TACK ♥

♥ Namaste Gunilla ♥