Yoga, meditation, inspiration och kreativitet

Yoga, meditation, inspiration och kreativitet i en mysig miljö. Vi erbjuder dig spirituella dagar fyllda med måleri, pyssel, meditation och yoga, varvat med stillhet och harmoni. Veckan vänder sig till dig som både är nybörjare och till dig som målat/yogat lite tidigare.

Det blir en vecka fylld av kreativitet, skapande, skratt och bus. Du hittar tillbaka till barndomens nyfikenhet och varje dag hos oss erbjuder något unikt och spännande. Kreativt skapande är viktigt för oss och ingen vecka ser likadan ut. Smycken, drömböcker, energistavar, salvor, te, änglabrev, drömfångare, pendelkartor, rökelsevippor, runor, kryddor, skyddsamuletter, tacksamhetsböcker och lyckopåsar och mycket annat har vi bland annat som innehåll i vårt program. Du får göra din egna anteckningsbok (där du frossar i dina känslor, din historia, ditt nu, din framtid och din egen utveckling).

Under veckan praktiserar vi yoga med stor vikt vid närvaro och harmoni. Du kommer att jobba med rörelser för balans, rörlighet och styrka. Allt med andetaget i fokus. Du kommer att använda yogan och meditationen för att frigöra blockeringar och öka energiflöden, för att ta fram din inneboende kraft, som sedan kommer att användas vid skapandet.

Här finns alla möjligheter till att du ska komma ner i varv och låta kreativiteten flöda. Känner du för att aktivera dig mer, så finns bergen för vacker vandring/löpning eller också sätter du dig bara på den fina terrassen och njuter av den magnifika utsikten över bergen, havet och dalen.