30 sept-7 okt 2017 Hälsa, kropp och själ

Våra hälsoresor ger dig möjlighet att varva ned och ta hand om både kropp och själ? Unna dig ett par dagar för dig själv. Kom i kontakt med ditt inre och påbörja ett helande. Du får en fantastisk hjälp i din egen utveckling och tar för alltid med dig gåvorna in i ditt hjärta. Dessa dagar ger dig möjligheten att få reparera din kropp och själ.

  • Bli påmind om att du har din egen kropp som är ett magiskt ställe. Där du alltid är.
  • Ta hand om dig själv. Det är en bra investering.
  • Du får ett bra stöd med att arbeta med dig själv.
  • Det blir en upplevelse för dig som längtar efter något nytt och annorlunda.
  • Det blir möjlighet att förändra dina tankar till det positiva.
  • Du får unna dig själv något som handlar om dig själv och som du mår bra av.
  • Du får personlig coaching inom andlig och medial tillit.
  • Du ökad självkännedom som leder till ökad förståelse till andra.
  • Resan ger dig  möjlighet att få hämta kraft och energi och få uppleva din egen ”må bra-känsla” inom dig.

Det blir en veckas avstressande dagar med yoga, meditation, healing, andning, reflektering och energiövningar. Under vistelsen gör man precis så mycket eller lite man själv önskar, det finns krav på prestation. Alla deltar helt efter sin egen förmåga och förutsättningar och alla aktiviteter är frivilliga.

Veckan innehåller föredrag om kost, hälsa och välbefinnande.

På din resa har du möjlighet att komma i kontakt med duktig västerländsk läkare som är specialist inom alternativmedicin, akupunktur, digital bioresonans, magnet cylinder & håranalys. Likaså blir det möjlighet till genomgång av kroppen av skicklig kiropraktor och duktig naturläkare. De arbetar med alternativa behandlingsformer såsom kiropraktik, massage, reikihealing, bioresonans,  ayurveda  etc.

Vi erbjuder även hypnosterapi. I terapin arbetar man med klientens undermedvetna sinne och öppnar upp för en inre kommunikation, när det är gjort så är det möjligt att påverka känslor, tankar och beteenden. Det finns alltid en orsak till det som verkar i oss, till att vi känner, agerar och reagerar på ett visst sätt. Denna orsak kan genom hypnosterapin upptäckas och tack vare att du och hypnotisören tillsammans hittar denna orsak så kan du åstadkomma en positiv förändring mot ett värdefullare liv.

Behandlingarna ingår inte men kan bokas separat genom oss.

Vi intar måltider med bra råvaror och med matens sammansättning tar den fysiska kroppen tar upp vitaminer och energier optimalt och vi når djupare in i vår själs sanna natur. Resan får dig att må bra.

Tveka inte, kom iväg på denna resa och njut av sol och avkoppling, samtidigt som du tar del av härliga upplevelser. Tänk att få sitta vid uteserveringen nere vid stranden och njuta av vyerna. Frisk luft, kultur och natursköna vyer varvas med sydspanska njutningar för alla sinnen. Resan är välkryddad med intressant historia och du får ta del av Spaniens bedårande naturscenerier. Vi bor strax utanför Altea, en av Spaniens vackraste byar som har en gemytlig atmosfär med smäktande pinjedungar och idylliska olivlundar. I Altea gamla by omges du av härliga gränder, vinrankor och citron- och olivträd.

Veckan erbjuder också vandring i naturen tillsammans med hästar. Vi beger oss till ett magiskt ställe där vi intar vår medhavda lunch. Den som önskar får rida, leda en häst eller bara gå bredvid på vår promenad dit. Hästars energi är helande och får själen att må bra.

Denna vecka gör vi utflykter till gamla byn Polop och de mäktiga vattenfallen i Algar.

Till företag skräddarsyr vi bra koncept utifrån önskemål från ledning och personal.

I resan ingår husets måltider, aktiviteter, föredrag, workshops, utflykter och boende. Deltagarna står själva för mat och dryck vid café och restaurang besök. Flyg och transfer ingår ej.

Pris 9995 kr

Boka här