11-18 nov 2017 Healing, chakran och beskydd

Under veckan blir det blir workshops, samtal, intuitiv vägledning och coaching. Vårt program i andlig och personlig utveckling ger dig möjlighet att hitta din egen styrka, som du sedan kan ta med dig vart du än går. Vår förhoppning är att du ska kunna fortsätta utvecklas och finna ro och harmoni i ditt dagliga liv.

Att möta likasinnade och utvecklas tillsammans är härligt för själen. Andlighet behöver gå från teori till praktik för att bli en livsstil och sanning. Vad och hur man praktiserar är däremot upp till var och en. Hjärtats längtan visar vägen.

Det blir en vecka fylld med mindfullness och livsfilosofiska samtal. I vackra omgivningar får du verktyg till att läka kropp och själ på ett naturligt sätt samtidigt som du har roligt.

Vi  varvar med vägledda meditationer, information och andliga och praktiska övningar. Under veckan får vi likaså utlopp för vår kreativitet  genom målning och annat skapande.

Veckans innehåll: Vi utforskar healing, chakran och energier

  • Du får lära dig grunderna i healing. Det blir en blandning av teori och praktiska övningar. Vi tränar på egenhealing, healing på andra och kopplar upp oss till healingkällan. Healing verkar lugnande och stimulerar kroppens självläkning.
  • Du får inblick chakranas betydelse och vi tittar på tecken för balans/obalans. Genom att känna in energin så får man information om vart obalanserna sitter. Energin har då inte ett fritt flöde och man kan uppfatta den som trög, långsam eller nästan obefintlig. Chakran är som snurrande hjul i våra kroppar och varje chakra styr olika funktioner på ett mer energetiskt plan. Enkelt förklarat är chakran energicentrum i kroppen och fungerar som portar mellan den inre och den yttre världen. Du får lära dig att balansera  chakran.
  • Vi går igenom beskydd, rening och jordning vilket är viktigt när man arbetar med energier och andra människor.
  • Du får lära dig att känna skillnad på olika energier. Du får lära dig att se och känna samt plocka bort blockeringar som sitter i energikoppen eller den fysiska kroppen.
  • Vi tränar på att öppna upp för att bli kanal för det allra högsta helande ljuset
  • Vi går igenom hur man genom jordning balanserar kropp och själ
  • Distanshealing – Hur gör man och hur fungerar det?
  • Det blir Intuitiv målning. Vi låter helt enkelt bilden måla sig själv utifrån vilken känslostämning vi har i kroppen just den dagen. Det är inte resultatet som är målet utan själva skapandet.

Vill du,  så går det naturligtvis bra att bara slappna av med en bra bok istället.

Det blir en magisk andlig resa för alla dina sinnen. Låt dig njuta av den spanska idyllen med dess omväxlande natur, sina små bergsbyar och dess vidunderliga utsikt. Citronerna kan plockas från träden och apelsinträden sprider sin underbara doft. Vårt program i andlig och personlig utveckling ger dig möjlighet att hitta din egen styrka, som du sedan kan ta med dig vart du än går. Vår förhoppning är att du ska kunna fortsätta utvecklas  samt finna ro och harmoni i ditt dagliga liv.

Altea har så mycket mer att bjuda än stränder. Följ med på vandringar till natursköna platser med mandelträd, olivlundar, höga berg och charmiga byar. På denna magiska plats kommer vi föra nära samtal, utbyta erfarenheter under palmerna och lyssna på varandra . Njuta av god mat och dryck i fantastiska miljöer som stimulerar alla dina sinnen. Det blir en underbar resa där du fylls med lust och energi inför framtida utmaningar.

Det blir spanska njutningar för alla sinnen. Resan är välkryddad med intressant historia och du får ta del av Spaniens bedårande natursceneri. Frisk luft och natursköna vyer varvas med kultur. Vi bor utanför Altea som är en av Spaniens vackraste byar. Denna gamla by har en gemytlig atmosfär och består av härliga gränder, vinrankor, citron och olivträd.

Altea omges av fantastisk natur, vackra kullar och apelsinlundar så långt ögat når. Låt dig förföras av en myllrande atmosfär med sina dofter och färger, sina trånga gränder och livliga marknader. Känn sedan jordens rytm, vinden och vågorna när du långsamt och stilla möter medelhavets underbara stränder.

Smaka delikatesser och njut av det spanska livet under bar himmel. Under denna livsnjutarresa besöker vi historiska platser, äter regionala delikatesser och provar vin.

Veckan erbjuder också vandring i naturen tillsammans med hästar. Vi beger oss till ett magiskt ställe där vi intar vår medhavda lunch. Den som önskar får rida, leda en häst eller bara gå bredvid på vår promenad dit. Hästars energi är helande och får själen att må bra.

Vi gör en härlig utflykt till den mysiga fiskebyn Villayoyosa vid havet.

I resan ingår husets måltider, aktiviteter, workshops, utflykter och boende. Deltagarna står själva för mat och dryck vid café och restaurang besök. Flyg och transfer ingår ej.

Pris 7995 kr

Boka här