Boka in ditt tjejgäng

Tjejresor vänder sig till dig som längtar efter att leva ditt drömliv? Kanske vill du få inspiration till att upptäcka dina passioner och öka din självkänsla?

Vill du låta din potential växa fritt och få utvecklas tillsammans med andra liksinnade?

Då är våra TJEJRESOR något för dig!

Våra resor är för dig som vill njuta, skratta, umgås och uppleva äventyr i mindre grupper.

Du får utforska dig själv med personlig utveckling, coaching, yoga och meditation. Kombinera utvecklande workshops, övningar med sol, bad och goda paraplysmoothies. Träffa vänner för livet och bli kär i dig själv, allt i härliga soliga Spanien. Förbered dig på en fantastisk vecka fylld av kärlek, energi, insikter, skratt, tårar, pepp, inspiration och fyllda goodiebags.

Upplevelser, kultur och natur står i centrum. Dagarna med oss är fyllda av spännande aktiviteter, sol och bad, utflykter, besök i spanska byar, inspirerande föreläsningar, träning, motion, innerlig närvaro och mycket mer. Vi besöker underbara restauranger och njuter av cava på terassen.Vi bor tillsammans vackert, ett par kilometer från underbara Altea i Spanien.

Vi arrangerar specialresor för tjejer/kvinnor i alla åldrar innehållande äventyr, spiritualitet och upplevelser. Kom ensam, tillsammans med en vän eller boka in en grupp.

Kika gärna på “Våra aktiviteter” och “Kursinnehåll” om ni vill lägga upp ett eget program.

Välkomna!