7-14 okt 2017 Auran, pendel och automatskrift

Under veckan blir det workshops, samtal, intuitiv vägledning och coaching. Vårt program i andlig och personlig utveckling ger dig möjlighet att hitta din egen styrka, som du sedan kan ta med dig vart du än går. Vår förhoppning är att du ska kunna fortsätta utvecklas och finna ro och harmoni i ditt dagliga liv. I vackra omgivningar får du verktyg till att läka kropp och själ på ett naturligt sätt samtidigt som vi har roligt.

Vi vill att du ska nå dina personliga mål, skapa goda relationer eller lyckas bättre i karriären? Vi ger dig stöd, coachning och inspiration. Allt för att du ska lyckas öka din inre potential. Ju mer du vågar titta in, läka och upptäcka, desto mer väcks din också din medialitet och andlighet.

Vi  varvar med vägledda meditationer, information och andliga och praktiska övningar. Under veckan får vi likaså utlopp för vår kreativitet  genom målning och annat skapande.

Veckans innehåll: Vi utforskar auran, pendel och automatskrift

  • Vi lär oss att se auran och känna på den. Får lära oss att ”täppa till” hål i auran och vi tar upp vad hål i auran kan ha för effekt på den fysiska kroppen.
  • Vi går igenom beskydd, rening och jordning vilket är viktigt när man arbetar med energier och andra människor.
  • Vi gör praktiska övningar för att låta dig inspireras genom tal automatisk skrift. Den här formen av kommunikation har varit känd sedan länge och är ett sätt för dig att få kommunicera med andra väsen. Det kan t ex vara bortgångna släktingar eller din andliga guide.
  • Du får lära dig pendla. Pendeln är ett magiskt verktyg och kan bl a användas till att svara på frågor, hitta borttappade föremål samt vid healing för att känna av, balansera, öppna upp och stänga chakran. Du får göra din egen personliga pendel och vi gör egna pendelkartor.
  • Det blir intuitiv målning. Vi låter helt enkelt bilden måla sig själv utifrån vilken känslostämning vi har i kroppen just den dagen. Det är inte resultatet som är målet utan själva skapandet.

Vill du,  så går det naturligtvis bra att bara slappna av med en bra bok istället.

Häng med på detta magiska äventyr till Altea. Det blir spanska njutningar för alla sinnen. Resan är välkryddad med intressant historia och och du möts av Spaniens bedårande naturscenerier.

Njut av sol och avkoppling, samtidigt som du får ta del av härliga upplevelser. Vi bor utanför ljuvliga Altea, närheten till härliga gränder, vinrankor och citron och olivträd. Tänk att få sitta vid uteserveringen nere vid stranden och njuta av vyerna. Smaker, färger, dofter och utvecklande samtal tar dig till nya nivåer.

Upplev den spanska idyllen med dess omväxlande natur, sina små bergsbyar och dess vidunderliga utsikt. Vi promenerar i bergen, strosar längs stranden och badar i havet. I vackra omgivningar kommer du få verktyg till att läka kropp och själ på ett naturligt sätt samtidigt som du har roligt. Citronerna kan plockas från träden och apelsinträden sprider sin underbara doft. Och du får se solen gå upp över det vackra medelhavet och ner över de magiska bergen. Uppskattar du också måltidens alla ingredienser ska du resa med oss.

Veckan erbjuder också vandring i naturen tillsammans med hästar. Vi beger oss till ett magiskt ställe där vi intar vår medhavda lunch. Den som önskar får rida, leda en häst eller bara gå bredvid på vår promenad dit. Hästars energi är helande och får själen att må bra.

Denna vecka gör vi utflykter till gamla byn Polop och de mäktiga vattenfallen i Algar.

I resan ingår husets måltider, aktiviteter, workshops, utflykter och boende. Deltagarna står själva för mat och dryck vid café och restaurang besök. Flyg och transfer ingår ej.

Pris 7995 kr

Boka här