9-16 dec 2017 Trance och fysiskt mediumskap

Är du medial och vill utveckla dig? Vill du träna på dina mediala förmågor? Då är detta en resa för dig. Vi ger dig verktyg genom olika övningar där du stärker dina sinnen och din intuition. Våra workshops går i en härlig anda och  det finns inga krav. Du följer vägen som känns rätt för dig.

Följ med oss på en oförglömlig resa med workshops i andlig och personlig utveckling. Resan vänder sig till dig som söker något extra inom det andliga och spirituella. I vackra omgivningar får du verktyg till att läka kropp och själv på ett naturligt sätt samtidigt som du har roligt. Vi erbjuder flera aktiviteter som stimulerar dina sinnen och kreativitet. Vårt program i andlig och personlig utveckling ger dig möjlighet att hitta din egen styrka, som du sedan kan ta med dig vart du än går.

Du kommer närmare dig själv och den skapande kraften. Vi är alla som blommor och växter, de behöver näring, vatten och solsken för att blomstra, växa och sprida sina dofter. Detsamma gäller för oss människor. Vår förhoppning är att du ska kunna fortsätta utvecklas och finna ro och harmoni i ditt dagliga liv. Tillsammans med likasinnade får du uppleva familjekänsla, kamratskap, värme och natur. Våra resor skapar inre balans och vandringarna i naturen ger kraft och energi.

Veckans innehåll:  Vi utforskar “DET OKÄNDA” och lär känna trance och fysiskt mediumskap.

Det blir en vecka varvad med teori, praktik, meditationer, spännande samtal och utvecklande övningar.

 • Vi talar om cirkelarbete och du får tips och råd för utveckling av trans och fysiskt mediumskap. Du får också lära dig innebörden av att vara cirkelledare vilket är en ansvarsfull uppgift.
 • Vi övar i transcirkel. Energin fördelas och stärker upp där det behövs vilket gör att varje deltagare får större kraft.
 • Vi tittar på fysiska fenomen och trance, i teori och praktik.
 • Det blir fysiska seanser där du får möjlighet att sitta i ett så kallat kabinett, med rött ljus och andra redskap för seanser.
 • Du får uppleva överskuggning/transfiguration. Vid transfiguration arbetar andevärlden med mediet och skapar en mask ovanför ansiktet med ektoplasma. Vid överskuggning har den andliga guiden eller kommunikatören, dragits sig väldigt nära mediumet. Förekommer ofta i trans tillstånd men då saknas denna ektoplasma.
 • Du får känna på länkning med andevärlden och börja lära känna hur andevärlden samarbetar med dig och dina sinnen.
 • Vi testar bordsdans och fysiska fenomen som är kopplat till det fysiska mediumskapet. Det är sätt för andevärlden att kommunicera genom.
 • Det blir ett möte med din andliga guide.
 • Du får lära dig att öppna upp och stänga ner inför kontakten med andevärlden. Likaså lära dig att skydda dig och dina energier.
 • Vi prövar psykometri och läser av personer och föremål.
 • Det blir vägledda meditationer som för dig framåt i din andliga utveckling

Dessa dagar är för dig som kommit en bit på väg och vill utöka din kunskap och dina mediala förmågor. Trance och fysiskt mediumskap tar många år att utveckla. Under denna vecka undersöker vi och prövar oss fram.

Det går naturligtvis bra att bara slappna av med en bra bok istället.

Det blir en vecka med sol och avkoppling, samtidigt som man får ta del av härliga upplevelser. En underbar resa till Altea med närheten till härliga gränder, vinrankor, citron och olivträd. Resan låter dig också få njuta av den spanska idyllen med dess omväxlande natur, sina små bergsbyar och den vackra utsikten. Låt dig smaka på den spanska medelhavsmaten, känna gemenskapen och njuta av den härliga miljön. Tillsammans gör vi resan till ett oförglömligt minne.

Altea är ett område som är känt för sin fantastiska natur, sina kullar och apelsinlundar så långt ögat når.  Man omsluts av en magisk stillhet. Tänk att få sitta vid uteserveringen nere vid stranden och njuta av vyerna. Du möts av ett fascinerande landskap, vackra byggnader, historiska sevärdheter och traditionsrika evenemang. I gamla stan finns härliga gränder, vinrankor och citron och olivträd. Spaniens smaker, färger och dofter tar dig till nya nivåer.

Veckan erbjuder också vandring i naturen tillsammans med hästar. Vi beger oss till ett magiskt ställe där vi intar vår medhavda lunch. Den som önskar får rida, leda en häst eller bara gå bredvid på vår promenad dit. Hästars energi är helande och får själen att må bra.

Vi bor strax utanför ljuvliga Altea. Hit kommer man för att söka det genuina, dricka det goda vinet och njuta av den fantastiska spanska maten.

Denna vecka gör vi utflykt till Villajoyosa, den vackra gamla fiskebyn vid havet.

I resan ingår husets måltider, aktiviteter, workshops, utflykter och boende. Deltagarna står själva för mat och dryck vid café och restaurang besök. Flyg och transfer ingår ej.

Pris 7995 kr

Boka här