25 nov-2 dec 2017 Yoga, meditation, inspiration och kreativitet

Är du nyfiken på Spanien och vill resa i sällskap med andra livsbejakande personer. Här får du lyssna på din kropp och ta in naturens helande kraft.  Låt dig njuta av den spanska idyllen med dess omväxlande natur, sina små bergsbyar och dess vidunderliga utsikt. Det blir härliga vandringar i det natursköna landskapet med apelsinlundar så långt ögat når. Vårt program i andlig och personlig utveckling ger dig möjlighet att hitta din egen styrka, som du sedan kan ta med dig vart du än går.

Hos oss gör du en inre resa och finner nya perspektiv. Det blir andlig och personlig utveckling och du finner balans mellan de två viktiga inslagen av närhet och självständighet.  Ju mer du vågar titta in, läka och upptäcka, desto mer väcks din medialitet och andlighet.

Resan ger dig tillfälle att stanna upp, andas och reflektera över vart du befinner dig i livet. Vår önskan är att få ge dig möjlighet att plocka in det i ditt liv som din själ längtar efter.

En vecka fylld med yoga, meditation, inspiration och kreativitet.

I en mysig miljö erbjuder vi dig spirituella dagar fyllda med måleri, pyssel, meditation och yoga, varvat med stillhet och harmoni. Veckan vänder sig till dig som är nybörjare eller till dig som målat/yogat lite tidigare. Det blir en vecka fylld av kreativitet, skapande, skratt och bus.

Det blir det workshops, samtal, intuitiv vägledning och coaching. Vårt program i andlig och personlig utveckling ger dig möjlighet att hitta din egen styrka, som du sedan kan ta med dig vart du än går. Vår förhoppning är att du ska kunna fortsätta utvecklas samt finna ro och harmoni i ditt dagliga liv. I vackra omgivningar får du verktyg till att läka kropp och själ på ett naturligt sätt samtidigt som vi har roligt.

Under veckan praktiserar vi yoga med stor vikt vid närvaro och harmoni. Du kommer att jobba med rörelser för balans, rörlighet och styrka. Allt med andetaget i fokus. Du kommer att använda yogan och meditationen för att frigöra blockeringar och öka energiflöden, för att ta fram din inneboende kraft, som sedan kommer att användas vid skapandet.

Vill du,  så går det naturligtvis bra att bara slappna av med en bra bok istället.

Tillsammans gör vi vilsamma vandringar för kropp och själ i vackra naturområden. Du kan plocka citroner från citronträden och får uppleva apelsinträdens underbara doft.  Det blir guidad tur i Alteas gamla delar och besök på andra magiska platser. Smaka delikatesser och njut av det spanska livet under bar himmel. Under denna livsnjutarresa besöker vi historiska platser, äter regionala delikatesser och provar vin.

Resan är välkryddad  och du får ta del av Spaniens bedårande naturscenerier. Det blir en härlig cocktail av annorlunda intryck. Det här är resan för dig som vill kombinera andlig utveckling med ett spanskt äventyr. Du vandrar längs de vackra lederna och lär dig laga spanska specialiteter. Vi tar dig till naturskönt belägna platser i bergen med utsikt över det vackra medelhavet.

Altea är en underbar liten by med fantastisk natur, vackra kullar och apelsinlundar så långt ögat når. Låt dig förföras av en myllrande atmosfär med sina dofter och färger, sina trånga gränder och livliga marknader. Känn sedan jordens rytm, vinden och vågorna när du långsamt och stilla möter medelhavets underbara stränder.

Veckan erbjuder också vandring i naturen tillsammans med hästar. Vi beger oss till ett magiskt ställe där vi intar vår medhavda lunch. Den som önskar får rida, leda en häst eller bara gå bredvid på vår promenad dit. Hästars energi är helande och får själen att må bra.

Under veckan gör vi en härlig utflykt till den mysiga byn Villa Joyosa vid havet.

Vill du läsa mer om veckans innehåll så gör du det under rubriken “Kursinnehåll”.

I resan ingår husets måltider, aktiviteter, workshops, utflykter och boende. Deltagarna står själva för mat och dryck vid café och restaurang besök. Flyg och transfer ingår ej.

Pris 7995 kr

]

Boka här