28 okt-4 nov 2017 Yogaresa

Yogaresa till underbara Spanien. Följ med oss på en oförglömlig vecka med yogaresa med meditation och naturupplevelser. Allt fler vill vara aktiva på sin semester och yogaresan är en populär resetrend.

Hur hälsosam man vill vara och hur djupt man vill gå i sin träning bestämmer man själv. Idag är yoga en av de populäraste träningsformerna. Våra resor är i första hand inte för den inbitna superyogisen som har fördjupat sig i ämnet, utan kanske mer för dem som vill pröva eller har testat yoga och som vill fortsätta.

Normalt är det en yogaklass före eller efter frukost och en klass på eftermiddag eller kväll. Däremellan är det meditationer, utflykter och egen tid då man kan göra vad man vill. 

Under veckan praktiserar vi yoga med stor vikt vid närvaro och harmoni. Du kommer att jobba med rörelser för balans, rörlighet och styrka. Allt med andetaget i fokus. Du kommer att använda yogan och meditationen för att frigöra blockeringar och öka energiflöden, för att ta fram din inneboende kraft, som sedan kommer att användas vid skapandet.

Här får du lyssna på din kropp och ta in naturens helande kraft.  Låt dig njuta av den spanska idyllen med dess omväxlande natur, sina små bergsbyar och dess vidunderliga utsikt. Det blir härliga vandringar i det natursköna landskapet med apelsinlundar så långt ögat når. Du får träffa andra livsbejakande personer. Resan ger dig tillfälle att stanna upp, andas och reflektera över vart du befinner dig i livet. Vår önskan är att få ge dig möjlighet att plocka in det i ditt liv som din själ längtar efter. Hos oss gör du en inre resa och finner nya perspektiv.

Att åka på en yogaresa är för många det perfekta sättet att få ett miljöombyte, upptäcka nya platser, umgås med andra med samma yogaintresse.

Tveka inte, kom iväg på denna resa och njut av sol och avkoppling, samtidigt som du tar del av härliga upplevelser. Tänk att få sitta vid uteserveringen nere vid stranden och njuta av vyerna. Frisk luft, kultur och natursköna vyer varvas med sydspanska njutningar för alla sinnen. Resan är välkryddad med intressant historia och du får ta del av Spaniens bedårande naturscenerier. Vi bor strax utanför Altea, en av Spaniens vackraste byar som har en gemytlig atmosfär med smäktande pinjedungar och idylliska olivlundar. I Altea gamla by omges du av härliga gränder, vinrankor och citron- och olivträd.

Det blir föreläsning om Ayurveda av Ayrvedisk läkare. Våra ledord är själ och hjärta, avspänd närvaro, acceptans och medkänsla.

Denna vecka gör vi utflykter till gamla byn Polop och den mysiga byn Villajoyosa

I resan ingår husets måltider, aktiviteter, workshops, utflykter och boende. Deltagarna står själva för mat och dryck vid café och restaurang besök. Flyg och transfer ingår ej.

Pris 7995 kr

Boka här