Automatskrift med andekontakt & annat spännande på våra workshops!

Automatskrift också kallad inspirerad skrift är när andevärlden förmedlar budskap i form av ord. De skrivs ner för hand eller på datorn, utan att man själv styr det som skrivs. Denna skrift är något som vem som helst kan testa, dock är det vissa saker som kan vara bra att tänka på innan man försöker ta emot budskap.

Man kan välja själv om man vill testa automatisk skrift med papper och penna eller vid datorn. En del tycker att det är enklare med papper och penna, medan andra föredrar att skriva på datorn för att undvika att få oläsliga krumelurer eller plumpar istället för ord.

Tänd gärna ett ljus som du tycker om färgen på. Sitt i ett inte alltför upplyst rum. Börja gärna med att meditera en stund, det ger lugn och ro inombords. Töm huvudet på vardagsbekymmer eller liknande och bara sitt i lugn och ro. Be gärna om det vita ljusets beskydd. Andas lugnt och tänk egentligen inte på något speciellt. Tänk att du skall fungera som en länk mellan andevärlden och denna.

Det kan vara bra att först göra en avslappningsövning eller en meditation, för att man ska slappna av i kroppen och sinnet och bli mer mottaglig för den automatisk skriften. Det kan ibland till och med underlätta om man är lite trött, då man kan ha lättare att vara avslappnad.

Det kan även hända att man ibland kan få ord på pappret som hör hemma i ett annat språk. Då kan man kanske läsa sig till vad som står och slå upp det i böcker. Man kan meditera över orden och försöka finna ut vad de betyder. Kanske är det ett språk du talat i ett tidigare liv som undermedvetet kommer fram? Bli inte heller förvånad om handstilen inte är din.

Är det någon som är gammal som kommer till dig kan stilen bli skakig och skriven på gammeldags vis. Texter som skrivits nedifrån och upp kan förekomma. Detsamma gäller orden som skrivs, ibland finns det inga mellanrum mellan orden utan allt flyter samman i en enda lång mening. Försök tyda ut det efteråt om du inte kan läsa i farten vad som skrivs.

På våra workshops lär vi oss automatskrift, healing, grunderna i tarot, att se auran, att länka till andevärlden och  annat spännande inom det spirituella/andliga.