Fjädrar ger oss budskap från andevärlden!

Fjädrar budskap från andevärlden. Hos oss får du lära dig om olika tecken från andevärlden och tyda dem. Kanske har du stött på en fjäder helt oväntat eller på en plats där det vanligtvis inte skulle ha funnits en fjäder. Dessa fjädrar är budskap till dig från änglarna och den andra sidan.

Om du hittar fjädrar längs din väg är det ofta ett av tecknen från Änglarna. När den ligger där i din väg, så vill den visa och berätta något viktigt för dig. Det är en fantastisk påminnelse om att Änglarna är nära och att de älskar och stöttar dig. Om du får uppleva en sådan situation så njut av detta kraftfulla Änglatecken.

Fjädrar budskap är ett sätt för andevärlden att kommunicera med oss, men de kan ske på flera olika sätt, och ett av dessa är genom att ge oss en viss känsla eller ingivelse. Vi kan också be om att få ett tecken på att våra andliga vägledare finns där. Tecknet som du ber om kan sedan bli en påminnelse under livet att de finns i din närhet, exempelvis i form av en vit fjäder som kan dyka upp framför dig när du som mest behöver känna att det finns någon där.

Änglar och andar är varelser som hjälper och guidar dig. De har en mycket högre frekvens än vi människor så deras budskap kommer till dig i form av kanaliserade meddelanden, drömmar, tankar och insikter. Därför finns det en hel del tecken som visar dig att Änglarna finns runtomkring och försöker kontakta dig. Dessa tecken kan verka små och meningslösa i början, men med tiden ökar dom i både antal och storlek.

Dessa kärleksfulla varelser ger dig tecken som är en symbolisk påminnelse om att de älskar och stöttar dig.

Änglarna skyddar din energi även inför spirituellt uppvaknande.