Healingresa med meditation & naturupplevelser i underbara Spanien!

Healingresa för dig som vill utveckla dina healingförmågor.  Det blir en lugn, avkopplande och harmonisk vecka som stärker dig inifrån. Du får lära dig att hitta healingens samklang mellan dig själv och livet som pågår.

Det blir en upplevelserik och oförglömlig healingresa där vårt fokus ligger på att stärka och utveckla din hälsa och ditt välmående. Under kursen blir det stunder med reflektion över beteenden, känslor och tankar för att skapa en hållbar förändring i livet.

Under meditation öppnas du upp till healingkällan och får ta emot initieringar, där kontakt knyts till din egen inre visdom. Detta skapar möjligheter för dig att sedan ge behandlingar och hjälpa andra på sin väg till hälsa. Dagarna kommer att fyllas med meditationer och träning på varandra och vi öppnar upp bandet mellan dig och din healingguide.

Under veckan delar vi med oss av vår erfarenhet och kunskap i de praktiska och teoretiska delarna. Vi kommer känna av varandras fysiska åkommor och healingövning med färg, healing på bänk, självhealing och distanshealing.

I en vacker omgivning får du tillfälle att förädla dig själv samt låta insikterna och kunskaperna sakta smälta in.

Våra ledord för healingresan är kärlek och omtanke.

Inga förkunskaper krävs och alla är välkomna