Kollektivt boende på ålderns höst i ett spanskt vackert hus. Rosendoftande trädgård & ljuvliga örter att beskåda!

Insiktsfulla, belästa och driftiga kvinnor samlas under samma tak där diskussioner och högljudda skratt ekar över vidderna. Allt ifrån samtalsämnen om kärlek till de vackra rosorna och de storslagna apelsinerna i köksträdgården. Att få vakna till denna glädje i kroppen om morgonen,  det ger en lycklig känsla.

Vi njuter av lavendeldoften under våra  gemensamma långsamma tysta kvällspromenader. Till middagarna samlas vi med tomater, avokados och annat som plockats från vår trädgård med varsamma händer. Härliga fat fyllda med egen skörd kryddas med späd timjan och pressad citron. Vi är levande och glada kvinnor,  lite skamfilade men våra själar sprider fortfarande sin glans. Ibland öppnar vi dörren på glänt till vårt kärleksfulla paradis, för dem som vill njuta och få ta del av härliga  middagar framför den sprakande öppna spisen. Ofta bjuds det på högläsning av kvinnor med fårade ansikten medan gott fylligt rött vin hälls upp i husets nötta kristallglas. Skratten hörs långväga när de klingar sig vidare ut genom de gamla fönsterkarmarna. Våra esoteriska boksamlingar når svindlande höjder och den som har bäst syn läser ibland högt för oss andra under kvällstimmarna. Ofta plockas vackra blommor och det pryder våra rum. Tillsammans bor vi i ett vackert gammalt hus och utanför dörrarna växer mandelträden och den härligaste grönska.

Planerar på allvar att öppna ett kollektiv för oss själssystrar på ålderns höst. Det blir nästan som i ett litet mysigt kloster. Där tillsammans bor vi alla med våra åldersrynkor och tunna vackra hår.