Kraftplatser är magiska och sprider magisk energi. Vi gör besök på en speciell plats!

Kraftplatser är speciella platser med god energi. De har en positiv inverkan på oss. Vi har flera av dessa platser i vår närhet här i Spanien.

Kraftplatserna kommer alltid att finnas där. Det är speciella platser ute i naturen som ger ro och där man tycker om att vistas. Platser som ger tröst och man går ofta dit för att få kraft och styrka.

Vi går ut och känner, frågar och väntar på svar.  Kan vara vid en liten glänta, vid ett träd, vid en bäck eller uppe på ett berg. På kraftplatser finns gott om energi och andeväsen.

Vi har tålamod, tillit och respekt när vi letar upp nya kraftplatser. Den plats vi finner som kraftplats använder vi för böner, ritualer och ceremonier men också för att få trygghet, kraft och för att ställa frågor.

Om man vill kan man ta med sig något hem från kraftplatsen. Det kan ge dig styrka hemma i den magiska vrån. Kan vara en gren, en speciell sten, en kotte, ett blad eller en blomma. Viktigt dock är att fråga först, att man ger något tillbaka och att man tackar efteråt.

Vi beger oss till en härlig kraftplats med lummig natur runt om.  En magiskt plats med en speciell grotta.