Ljudhealing & massage med tibetanska ljudskålar!

Ljudhealing och klangmassage är en underbart skön och djupt avkopplande behandling du kan få hos oss. Tibetanska klangskålar eller sångskålar som de också kallas har i tusentals år använts för djupavslappning inom meditation. Den djupa avslappningen som klangerna ger påminner om ett meditativt tillstånd. Klangmassagen knyter an till de urgamla kunskaperna om klangens läkande verkan. Med hjälp av klangerna harmoniseras människan till omvärlden och sig själv.

Vid ljudhealing använder man sig av tibetanska ljudkålar. Genom att spela på dessa när de befinner sig både utanför kroppen och på kroppen, så ger de vibrationer i kroppen så det blir massage på cellnivå, och kroppen tar åt sig de klanger den tycker om och ger då en djup avslappning.

Klangmassage och kroppsbalansering är en kombination av ljuvligt avslappnande hands-on massage och klangskålarnas välgörande ljud och vibrationer. Handtillverkade skålar anpassade i olika storlekar placeras på kroppen på ett speciellt sätt. Klangskålarnas vibrationer får sedan genomljuda kroppen när de spelas på, och då vår kropp till största del består av vatten fortplantas ljudvågorna över hela kroppen.

Ljuvlig djup avslappning som också minskar stress, en magisk upplevelse.

12 metaller i varje skål

De skålar vi jobbar med är alla handtillverkade enligt tradition i Tibet.

Vill man boka in egna behandlingar på resan så finns möjlighet till det.  Bland annat akupressur, thaimassage,  healing, klangmassage,  bindvävsmassage,  koppning, rolfing, shiatsu och tarmsköljning.