Picknickkorgen fylld med dryck & godsaker på landet. Vi lägger tarotstjärnor & spår i tekoppen!

Picknick med godsaker och tarotläggningar ute i spanska naturen under soliga dagar. Tjattrande glada damer, så underbart. Vi avnjuter vår medhavda mat och dryck som står uppdukad på picknickfilten. En mysig stund och på det en kortare meditation. Visst kan livet vara riktigt härligt? Våra andliga intressen förenar och berikar.

Vi pratar om nuet, våra drömmar och om framtiden. Lägger tarotstjärnor, frågar orkalet, tittar i spåkoppen, kastar runor och annat spännande. Det blir en magisk stund fylld med spännande budskap från andevärlden. Mycket skratt, glädje och härligt kul med andra ord. För våra deltagare blir utflykterna ett fint minne.

Inför dessa picknickar brukar vi dyka ner i kofferten som är fylld med diverse utklädnings grejer och atteraljer såsom smycken, hattar, väskor och läckra vintage kläder. Allt för att komma i härlig stämning. Vi har kul och fnittrar glatt framför spegeln innan vi hoppar in i den fyllda bilen. Ett glatt gäng med färgglada kvinnor.

Dagspicknickar är underbara och ibland har vi temapicknickar,  om vi vill fira något speciellt, som en födelsedag och det blir en rolig fest.

Om somrarna är det strandpicknickar som gäller och det är så mysigt. Bilen fylls med färgglada kuddar, filtar, badkläder och en picknickkorg fylld med massa gott. Drycken läggs i havet för kylning och dagen varvas med avkoppling, lekar i sanden och siesta i skuggan.  Drar hemåt gör vi först när maten och orken är slut.

Lite av vår picknickunderhållning:

❀ Lägger roligt pussel ❀ Spelar änglaspel ❀ Använder kortleken ❀ Gosar med våra hundar  ❀ Löser trevliga korsord ❀ Ligger på rygg och vilar ❀ Lägger tarotstjärnor ❀ Spelar petanca ❀ Kollar på molnen som passerar ❀ Lyssnar på härlig musik ❀ Läser i goboken ❀ kollar i härliga veckomagasin ❀ Spår i tekoppen