Vi själssystrar träffas, njuter & har kul. Välkommen på en härlig resa till oss!

Själssystrar har inga blodsband som binder samman men kärleken är djup och vacker. I andlig mening är det kvinnor som vibrerar på samma energi frekvenser. När du möter en själssyster, då vet du. Det är en speciell, djup och andlig anslutning som du kan känna i ditt inre.

Själssystrar värmer när man fryser och ger svalka när det behövs. Man finns där med tröstande kramar och sprider glädje fullt ut. Gråter och skrattar tillsammans och bryr sig om. Man finns för varandra när vindarna blåser och viner och när lyckan står högt i tak. Vänskapen är äkta, gränslös och spontan. Den fina kärleken bär oss andliga systrar fram utan krav på varandra,

Har mycket gemensamt men öppnar även nya dörrar för varandra och stöttar i livets upp- och nedgångar. Dessa vänner finns där alltid om du behöver en kram, stöd och uppmuntran. Själssystrar är också bra för den berömda självkänslan då vi är lyhörda för varandra. Vi lyssnar, känner in och alla blir sedda, bekräftade och det skapar i sin tur glädje och lycka inom oss alla.  Vänner kan betrakta livet från en annan synvinkel och därför hjälpa dig samt ge sina opartiska, ärliga råd och åsikter.

Kännetecken hos en själssyster:

De dömer dig aldrig
De uppmuntrar dig när du vill ge upp
De talar till dig från en plats av kärlek och har modet att berätta sanningen
De skrattar med dig
De uppmuntrar dig att omfamna din äkthet och följa din glädje
De gläds med dig när du är framgångsrik – din framgång är deras framgång. Din glädje är deras glädje!
De ber för dig och med dig
De ser skönheten i dig – även när du inte ser den själv
Du kan vara sårbar med en själ syster; de gör du känner dig säker
De ger dig modet att tala din sanning

Hos oss delar vi samma passion för andlighet, dans och kvinnligt systerskap och välkomnar alla som vill vandra och följa hjärtats väg.