Vi inspirerar till en sund & hälsosam livsstil på våra resor!

Sund livsstil för oss innebär att kunna leva livet genom god fysisk och psykisk form, för att kunna ta oss an alla livets utmaningar.

Att vårda och ta hand om sin kropp på sätt som gör att själen blir lugn och mår bra är viktigt. Det kan handla om att undvika rusmedel och som att omge sig med rätt sorts människor.

Vår önskan är att deltagarna ska finna goda nya vanor, så att de hittar sin passion och glädje i tillvaron. Det handlar om att ta hand om kropp och själ. Att ge kroppen det den behöver i form av fysisk aktivitet, sömn och bra mat. Maten vi stoppar i oss är mer än bara energi, den är kroppens byggstenar och behövs för att vi ska kunna må bra, vara starka och känna oss lyckliga.

Rörelse är en stor del av livet och den bidrar till känslan av frihet. Den ger oss förmågan att förflytta oss. Återhämtning är väldigt viktig för att vi ska må bra.

Om vi enbart spenderar energi blir vi till slut utbrända och det är ingen rolig väg att gå. Vi behöver äta nyttigt och göra saker som får oss i balans och ger glädje, det som är tråkigt tar energi.

Skapa egentid och varva ner, läs gärna en god bok eller ta en lugn promenad.