Yoga ger ökat välbefinnande & skapar balans mellan det inre & det yttre!

Yogaresa till oss i härliga Spanien med  olika former av yoga. Tänk dig ett yogapass i solen vid poolen eller på badstranden. Alla muskler blir varma och mjuka och man får svettas fritt. Så himla härligt.

Vårt upplägg är lagt för att naturligt ge dig harmoni att utforska dig själv med hjälp av yoga, vandringar och meditation samt andra spännande spirituella verktyg.

Alla är vi olika men alla människor kan yoga och meditera. Vi behöver varken ha kravet på att prestera, ha perfektion eller nå ett framtida mål. Yoga och meditation ger oss insikter och övningar som leder oss till närvaro och harmoni, samt en nyvunnen kunskap om oss själva mentalt och fysiskt.

Med yoga upplevs balans mellan det inre och det yttre. Det är mycket mer än bara en träningsform, det är nästintill en livsstil.

Yoga går ut på att lära sig att andas på rätt sätt och att komma i kontakt med sin kropp och själ. Det handlar om att träna upp både inre mental styrka och yttre fysisk styrka. Att slappna av, stressa ner och känna närvaron.

Kroppen får både stretchning, styrka och hälsa samt lugn och ro. Inom yogafilosofin säger man att de olika ställningarna och andningsövningarna för samman kroppen, sinnet och själen. Det handlar helt enkelt om att lyssna på sin kropp och anpassa rörelserna efter sig själv. Och att du väljer en yogaform som är den bästa för just dig.

Yoga skapar lugn i själen och handlar om att komma i kontakt med sig själv, kroppen, andningen och ens naturliga inre lugn samtidigt som den skapar smidighet och styrka. Alla kan utföra yoga. Allt handlar om att börja med sin utgångspunkt och hitta sin form av yoga.

Unna dig den där hälsoresan du drömt om med avkoppling vid stranden, sköna promenader  och svalkande dopp!